Skip to content

Marketing gaat pas bijdragen aan groei wanneer ook de uitvoering gestructureerd plaatsvindt. Het realiseren gaat immers verder dan het ontwikkelen van communicatiemiddelen. De Marketingploeg biedt u daarom een doordacht operationeel plan, waarin acties elkaar versterken en zijn voorzien van een planning en budget. Dat zorgt voor structuur en maakt resultaten meetbaar en voorspelbaar.

 

Accountmanagement & sales

De Marketingploeg helpt u ook om de band met uw belangrijkste klanten systematisch te versterken. Het ontwikkelen en uitbouwen van een relatie tot een strategische en rendabele klant, die u niet ziet als leverancier, maar als partner.
Ook bij uw salesaanpak kan De Marketingploeg u praktisch ondersteunen. Van het in kaart brengen van prospects tot en met het analyseren van uw prijsstrategie en het opzetten van uw sales funnel.

 

Communicatiemiddelen

De Marketingploeg adviseert u op welke manier uw positionering effectief wordt gecommuniceerd. Met een mix van online en offline middelen die uw doelgroep bereikt. En met een boodschap die overtuigt, in beeld en taal die passen bij de merkbeleving. We maken voordelen voelbaar, zodat kijken kopen wordt.

Back To Top
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial